Dofta gott efter ditt jacuzzibad

Ett sätt att förlänga känslan av lyx efter ditt jacuzzibad är att se till att du doftar gott. Det kan handla om att smörja in dig med en härlig lotion för att återställa hudens fuktighet. Du kan naturligtvis även använda tyngre dofter som i en cologne. Du kan hitta det som passar dig på nätet.

Bada hemma eller borta

Det är inte nödvändigt att ha ett eget spabad för att kunna bada bubbel. Det finns ett stort antal spahotell runt om i landet. Dit kan du åka tillsammans med din partner eller med kompisarna. Har du planer på att låta barnen följa med och bada så finns ett antal spaanläggningar som välkomnar barn. Ofta får då barnen egna badtider.

Eget spa i trädgården

Med ett eget spa i trädgården förlänger du sommaren, du kan till och med bada året runt. Du ska ha klart för dig att det är lite pyssel med att ha ett eget spa bad. Det ska skötas och ph-värdet behöver kontrolleras och regleras. Däremot behöver du inte byta vatten mer än kanske tre gånger om året. Det är däremot viktigt att badets filter är rena så att vattnet känns fräscht.